Notice: add_theme_support( 'post-formats' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van berichtformaten doorgeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.6.0.) in /home/toekomst2/domains/wijzijnvlodrop.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5311
Roerdalen viert 75 jaar bevrijding! - Wij zijn Vlodrop - Wij zijn Vlodrop

Roerdalen viert 75 jaar bevrijding!

Gepubliceerd op 2019-03-27

Roerdalen viert 75 jaar bevrijding!

In 2020 is het 75 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Na vijf jaar bezetting bevrijdden de geallieerden in maart 1945 de Roerstreek. Op dit moment worden in de meeste dorpen voorbereidingen getroffen om 75 jaar bevrijding te vieren. Alleen in Melick en Sint Odiliënberg zijn er nog geen initiatieven.

Bijna alle dorpen doen al mee

In Herkenbosch, Montfort, Posterholt en Vlodrop zijn tal van betrokken inwoners en organisaties samen bezig met de voorbereidingen voor de viering van 75 jaar bevrijding. Onder andere musea, muziekverenigingen, basisscholen, kerken, instandhouders van oorlogsmonumenten, verenigingsraden, deskundigen en inwoners zijn al aan de slag. Maar goede ideeën en ondersteuning blijven overal van harte welkom!

Vlodrop

In Vlodrop is een werkgroepje aan de slag gegaan om een mooie viering te organiseren. Maar deze werkgroep kan nog meer ondersteuning gebruiken. Heeft u interesse om mee te denken en/of te doen, neem dan contact op Marjon van de Beek via 06-48690855.