Notice: add_theme_support( 'post-formats' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van berichtformaten doorgeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.6.0.) in /home/toekomst2/domains/wijzijnvlodrop.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5311
Top 10 plek Roerdalen verkiezing ‘Beste overheidsorganisatie 2019’ - Wij zijn Vlodrop - Wij zijn Vlodrop

Top 10 plek Roerdalen verkiezing ‘Beste overheidsorganisatie 2019’

Gepubliceerd op 2019-08-29

De gemeente Roerdalen is door naar de volgende ronde in de verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie 2019’. De jury maakte vandaag de lijst bekend met de tien organisaties die in aanmerking komen voor de titel. De nieuwe rolverdeling tussen gemeente en gemeenschap en het werken aan (werk)geluk staan centraal in het verhaal van Roerdalen. Op 27 september verdedigt het presentatieteam het verhaal van Roerdalen in Utrecht.

Burgemeester Monique de Boer-Beerta: “We staan in de top tien! Dat is fantastisch. Daar ben ik enorm trots op. Samen met collega’s, bestuur en inwoners maakten we de presentatie van Roerdalen, dat is een typisch voorbeeld van onze manier van werken. We hopen met ons verhaal andere organisaties te inspireren op weg naar een andere overheid.” Nieuwsgierig naar de inzending? Klik op de link: Andere overheid: Klein geluk uit Roerdalen.

Hoe verder?
De overgebleven tien organisaties strijden samen verder voor de titel ‘Beste overheidsorganisatie van het jaar 2019’. Op 27 september presenteert de vertegenwoordiging van Roerdalen de ‘Roerdalense aanpak’ aan de jury in Utrecht. Deze jury beslist welke drie organisaties uiteindelijk door gaan naar de finale. De winnaar van de titel wordt op 19 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal bekend gemaakt.