Doe mee met de Paasspeurtocht

13 april 2020 - Geheel Vlodrop

Doe mee met de Paasspeurtocht

Hallo papa’s en mama’s van Vlodrop. Komend weekend is Pasen. De jaarlijkse paasactiviteit van Put Bergerweg/St.Martinus kan dit jaar niet doorgaan. Daarom doen we dit jaar iets anders, en niet alleen voor de kinderen van onze Put, maar voor alle kinderen van Vlodrop van baby t/m groep 8 van de basisschool.
Geïnspireerd door de berenjacht die nu op veel plekken plaats vindt, organiseren wij een speurtocht door Vlodrop. Ouders kunnen met hun kinderen een route lopen door het dorp, waarbij de kinderen moeten zoeken naar paaseieren in de huizen langs de route. De paaseieren zijn genummerd en op elk ei staat een woord. De woorden samen vormen een rijmpje en als je het hele rijmpje hebt gevonden, dan weet je waar de kinderen naar toe kunnen om een lekkere verrassing op te halen.

Hoe werkt het?
– Meedoen is gratis voor alle kinderen van Vlodrop t/m groep 8.
– Stuur een appje naar 0614567512 en geef aan met hoeveel kinderen je de route gaat lopen.
– Je krijgt in de loop van komende week een berichtje terug met een routebeschrijving.
– Je kunt de route lopen en de verrassing ophalen op paaszaterdag, -zondag en -maandag tussen 10.00 en 19.00. ‘s Avonds en ‘s nachts zetten we de doos met verrassingen binnen.
– De verrassing staat buiten en elk kind mag er één pakken. Dit gaat op goed vertrouwen. Let er op dat je kindjes er niet meer dan één pakken, dan is er voor alle aangemelde kindjes een verrassing.
– Loop in kleine groepjes, liefst alleen met je eigen gezin en houd voldoende afstand van elkaar.

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 8 april 14.00, zodat we genoeg tijd hebben om voor alle kindjes een verrassing te halen.

We vinden het fijn als je dit bericht wilt delen!

Alvast veel plezier!