3e dorpsgesprek Vlodrop

6 september 2018 - Zaal Roerzicht te Vlodrop

BELANGRIJKE MEDEDELING 

Dorpsgesprek over de toekomst van Vlodrop op 6 september

Enkele weken geleden kondigden we al aan dat op 6 september het volgende dorpsgesprek over de toekomst van Vlodrop plaats vindt.

Locatie: zaal Roerzicht, zaal open 19.00, aanvang 19.30.

Wij hopen dat zoveel mogelijk inwoners van Vlodrop op 6 september aanwezig zijn. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners hun mening en ideeën inbrengen.

De belangrijkste thema’s tijdens het komende dorpsgesprek zijn communicatie en de dorpsaccommodatie. We gaan de nieuwe dorpswebsite lanceren en laten jullie graag zien hoe die website en het bredere communicatieplan inwoners, verenigingen en ondernemers gaat helpen.

En we presenteren de voortgang van de werkgroep accommodatie. Van alle scenario’s die we onderzocht hebben achten wij er twee het meest kansrijk:

1) een sportzaal aan de Blokhut bouwen of 2) nieuwbouw van een dorpsaccommodatie, sportzaal en een brede school op het voetbalveld.

We zoeken jullie ideeën over de wenselijkheid en haalbaarheid van deze scenario’s. Grijp je kans om mee te praten. Het doel is te komen tot een gedegen plan voor dorpsaccommodaties in Vlodrop, dat kan rekenen op steun van de inwoners en de gemeente.

Wil je goed op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief door een berichtje te sturen naar toekomstvlodrop@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Ralph Biermans              Yvonne Spoor                 Eric Lahaye

Etienne Mulders             Pascal Moers                  Pascal Ketelaars

Paul Küppers