Meld je aan voor de Paasactiviteit van put Bergerweg/St.Martinus op zondag 14 april

Gepubliceerd op 2019-04-03

Elk jaar zoeken bij de paasactiviteit van put Bergwergweg/St. Martinus meer dan 40 kinderen paaseitjes , onder het toeziend oog van tientallen papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere buurtgenoten. Dit jaar zijn we op zondag 14 april vanaf 10.30 te gast bij hoeve Moorsel aan de Bergerweg, halverwege Vlodrop en Paarlo. Heeft u hulp nodig om daar te komen, laat het ons weten, dan halen we u op.

De Paasactiviteit is leuk voor iedereen, jong en oud. Voor iets lekkers te eten en drinken wordt gezorgd en voor de kinderen is er een leuk presentje.

Deelname is gratis voor leden van de Put. Meld je wel tijdig aan (uiterlijk vrijdag 5 april), zodat we genoeg eten hebben en voor ieder kind een presentje.

Nog geen lid? Mail naar putvlodrop@gmail.com en vermeld je adres, uit hoeveel leden je gezin bestaat en welke leeftijd de kinderen hebben. Lidmaatschap kost €10 per gezin per jaar. Dit bedrag kun je overmaken naar NL44RABO0154618233 t.n.v. Put Bergerweg (Rabobank Roermond e.o.) onder vermelding van “contributie 2019 Put St. Martinus-Bergerweg en je adres“.

Opgeven voor de Paasactiviteit doe je zo: mail naar putvlodrop@gmail.com en meld het aantal deelnemers en de leeftijd van de kinderen.

En nog even iets om op te letten: de datum van de zomereetavond is gewijzigd van 15 juni naar 22 juni.