Notice: add_theme_support( 'post-formats' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van berichtformaten doorgeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.6.0.) in /home/toekomst2/domains/wijzijnvlodrop.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5311
KERST – INN ONLINE - Wij zijn Vlodrop - Wij zijn Vlodrop

KERST – INN ONLINE

Gepubliceerd op 2020-11-19

Groep 8 van de St. Martinusschool Vlodrop organiseert

Anders dan anders

Kerst – Inn

Online

Helaas heeft het coronavirus nog steeds de hele wereld in zijn macht en heeft dit ook op onze school de nodige gevolgen, ook voor onze kerstactiviteiten. Natuurlijk laten wij onze jaarlijkse kerst-inn niet zomaar voorbij gaan. Om toch een leuke bijdrage op te kunnen halen voor het schoolverlaterskamp houden wij een online verkoop. Op de achterkant van deze brief vindt u de knutselwerken die groep 8 verkoopt met een bestelformulier erbij.

 

Hoe leuk zou het zijn als deze knutselwerkjes met kerst bij u in huis staan en er, ondanks alles, een gezellige kerstsfeer van maken.

Bestel daarom nu!

U kunt een bestelling doorgeven door middel van het invullen van het bestelformulier en deze in de brievenbus van de school te stoppen of een mailtje sturen  met uw bestelling naar: evelienevers@swalmenroer.nl

Geef in dit mailtje aan welk knutselwerk en het aantal dat u graag wilt ontvangen, uw naam, adres, en telefoonnummer.

Geef uw bestelling uiterlijk voor Maandag 7 december door!

Wij zorgen dan dat de knutselwerkjes tussen 14 december en 17 december Coronaproof bij u thuis worden bezorgd. Wij vragen u het geld, contant in een envelop, klaar te hebben liggen in deze week.

Bedankt voor uw bestelling en wij wensen u alvast:

Hele fijne feestdagen!