JONGEREN GRATIS LID VAN DE BIBLIOTHEEK BIBLIORURA

Gepubliceerd op 2018-12-10

JONGEREN GRATIS LID VAN DE BIBLIOTHEEK BIBLIORURA

Iedereen t/m 20 jaar is vanaf januari 2019 gratis lid van de bibliotheek

 Vanaf 1 januari 2019 gaat er iets veranderen bij de Bibliotheek Bibliorura. Vanaf die datum is het Jongerenabonnement gratis! De leeftijd waarop jongeren contributie betalen is opgehoogd van 14 jaar naar 21 jaar. Alle jongeren tot en met 20 jaar in Roermond en Roerdalen kunnen dus gratis lid worden van de bibliotheek!

 De Bibliotheek Bibliorura wil graag dat alle kinderen toegang hebben tot de inspirerende wereld van verhalen, kennis en informatie. Daarom is besloten dat iedereen tot en met 20 jaar gratis boeken, luisterboeken en tijdschriften kan lenen.

Jongeren kunnen voor meer dan alleen het lenen van boeken terecht in de bibliotheek. De medewerkers van de bibliotheek helpen graag bij het uitzoeken van een geschikt boek voor Lezen voor de lijst of bij het zoeken van een boek met informatie voor een werkstuk of spreekbeurt. Met 50 uur gratis WIFI per jaar en een ruime studiezaal is de bibliotheek ook een ideale plek om rustig te studeren.

Meer informatie over het Jongerenabonnement staat op www.bibliorura.nl/abonnement. Lid worden kan via de website of aan de balie in de bibliotheek.