Notice: add_theme_support( 'post-formats' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van berichtformaten doorgeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.6.0.) in /home/toekomst2/domains/wijzijnvlodrop.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5311
Geluksweek en bevrijdingsfeest Roerdalen gaan niet door - Wij zijn Vlodrop - Wij zijn Vlodrop

Geluksweek en bevrijdingsfeest Roerdalen gaan niet door

Gepubliceerd op 2020-03-13

Geluksweek en bevrijdingsfeest Roerdalen gaan niet door

Helaas gaat het evenement ‘75-jaar bevrijding Roerdalen’ dit weekend niet door. Ook de Geluksweek 2020 die komende maandag zou starten is afgelast. Vanwege de situatie rondom het coronavirus heeft de gemeente de organisatie van beide evenementen geadviseerd om de activiteiten af te lassen.

Burgemeester Monique de Boer: “De regering heeft de richtlijn uitgebracht om evenementen met meer dan 100 deelnemers niet door te laten gaan. De kans dat er bij deze twee activiteiten meer dan 100 mensen aanwezig zijn, is erg groot. Bovendien bezoeken ook veel ouderen deze evenementen. We hebben de mogelijkheid besproken om het programma aan te passen. Maar dat zorgt voor onduidelijkheid en een programma met ‘gaten’. Daarnaast begrijpen we dat de organisatoren het risico niet willen lopen dat mensen besmet raken tijdens een activiteit. Ik vind het verschrikkelijk voor alle vrijwilligers die zo enthousiast hebben gewerkt aan de voorbereiding van hun evenement.”