EXTRA VOORSTELLING DUMMIE DE MUMMIE

Gepubliceerd op 2019-09-23

EXTRA VOORSTELLING DUMMIE DE MUMMIE

 Vanwege de grote belangstelling voor de muzikale theatervoorstelling met Dummie de Mummie, Tosca Menten en de Yah Maashi Mon Band hebben we een extra voorstelling gepland!

 Dummie de Mummie, Tosca Menten & de Yah Maashi Mon Band (8-12 jaar)

Dummie de Mummie komt naar Roermond! Hij neemt schrijfster Tosca Menten en de Yah Maashi Mon Band mee naar het Royal Theater in Roermond. De voorstelling is gebaseerd op het boek Dummie de Mummie en de schat van Sohorro. We gaan dus op reis naar Jamaica! De voorstelling zit vol grappen, grollen en liedjes. Laat je verrassen, luister en zing vooral mee!

Dummie de Mummie, Tosca Menten en de Yah Maashi Mon Band komen op zondag 6 oktober naar het Royal Theater in Roermond. De extra voorstelling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer een uur. Na afloop van de voorstelling kun je boeken kopen bij de boekenstand van boekhuis De Kleine Tovenaar en je kunt je boek natuurlijk ook meteen door Tosca Menten laten signeren! Je mag de voorstelling gratis bezoeken, maar je moet wel even een plekje reserveren via dummiedemummie.eventbrite.nl.