BIBLIOTHEEK DEELT VOORLEESGELUK TIJDENS GELUKSWEEK

Gepubliceerd op 2019-03-07

BIBLIOTHEEK DEELT VOORLEESGELUK TIJDENS GELUKSWEEK

 Van 14 tot en met 28 maart is het Geluksweek in de gemeente Roerdalen! De hele week worden allerlei activiteiten georganiseerd om je geluk te vergroten en met anderen te delen. De Bibliotheek Bibliorura organiseert tijdens de Geluksweek twee leuke activiteiten om gelukkig van te worden!

Voorlezen & prentenboekenspeurtocht

De leesconsulenten van de bibliotheek worden heel gelukkig van sprookjes. Houd jij ook zo van sprookjes? Kom dan op zondag 24 maart om 10.30 uur naar de Boshut in Herkenbosch en luister naar een prachtig sprookje! Na het voorlezen gaan we lekker naar buiten voor een sprookjesachtige speurtocht in het bos. Wat weet jij allemaal van sprookjes? Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

 

Gelukkig mogen we spelen

Naar aanleiding van het boek Geluk voor Kinderen van Leo Bormans organiseren we op woensdag 20 maart samen met Spelstorm een ‘dog frisbee’-activiteit voor kinderen van 8 tot 12 jaar op het veldje achter basisschool Achtbaan in Melick. Tijdens deze activiteit leren, proberen en ontdekken kinderen op basis van opdrachten uit het boek hoe het is om met een hond te spelen. Naast enkele basiscommando’s van de hond, leren de kinderen ook de werptechnieken van het frisbeeën. We gaan het boek tot leven brengen! Komen jullie ook?

 

Aanmelden voor de activiteiten kan via www.bibliorura.nl.